Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Дарели ЕООД - За нас

„Дарели“ ЕООД е компания със седалище в гр. Добрич / България, която предлага услуги в сектор земеделие на български и чуждестранни физически и юридически лица. Ние работим в две основни направления:

Първо направление – доставка на нови и употребявани самоходни машини, прикачен инвентар и резервни части за тях, и осигуряване на сервизни услуги за поддръжката на селскостопанския машинен парк.

Второ направление – извършване на консултантски и посреднически услуги на местни и чуждестранни организации, които упражняват или възнамерявате да упражняват бизнес свързан със сектор земеделие в България.

„Дарели“ ЕООД работи в следните области на българския бизнес: селско стопанство, недвижими имоти и възобновяеми енергийни източници.

В момента работим с контрагенти от Западна Европа и България за подобряване на дейността им в България, техния мениджмънт, маркетинг и стратегия на продажбите.

Мисия и цели:

Ние вярваме, че резултатите могат да се получат само чрез прости, мощни решения. Простота, упоритост и внимание към детайла описват начина, по който ние работим и общуваме.

Нашата мисия е да бъдем достоен партньор на нашите клиенти, осигурявайки им спокойствието на една добре поддържана техническа база и ефективност и далновидност при инвестирането в земеделския отрасъл. Това означава, че всеки наш клиент, инвеститор или партньор има сигурността, че той е разбран и обслужван по удобен за него начин, без излишни думи и лозунги, чрез напълно прозрачен и отговорен начин на работа.

Опитахме се да опишем накратко нашата компания и услугите, които предлагаме, но може би да имате още въпроси или по-детайлни питания към нас в края на посещението си. В този случай, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние с удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси.